fbpx
" Buat Pertama Kalinya... Kaedah Paling Mesra Pengguna Untuk Hasilkan Income Online Kini Didedahkan.."

Ketahui Bagaimana Hasilkan Extra Income Yang Lumayan Dengan Shopee, Kini 5 Angka Setiap Bulan Tidak Lagi Mustahil!

*Gambar CD sekadar hiasan, video boleh diakses secara online atau muat turun

Hanya Perlu 20 Minit Setiap Hari Untuk Anda Monitor.. Selebihnya Semua Sistem Shopee Yang Uruskan. 

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Jujurnya.. Kami Sendiri Terkejut Dengan Hasil Yang Kami Peroleh Sebab Kami "Newbie" Dalam Bidang Ecommerce! 

Ya! Kami bukanlah siapa-siapa dalam bidang ecommerce, ini pun baru 6 bulan terjebak, sebelum ni kami aktif menjual melalui Fb page, minisite yang cikai-cikai, menggunakan iklan berbayar seperti google ads, facebook ads, dan segala macam teknik yang sifu-sifu ajar... 

close sale pun melalui whatsapp dan pakai borang tempahan... nak approve pun kena manual.. kena semak satu-satu nak pastikan duit masuk atau tak... Leceh, penat & banyak kerja! 

Lagi pening bila akaun kena flag, kena ban, kena suspend.. trafik & customer tiada, kos pula berjalan! pening kepala dibuatnya! Ini lah derita yang terpaksa di tanggung oleh ramai usahawan online

Namun Semuanya Mula Berubah Selepas Kami kenali Shopee! 

Shopee adalah halaman marketplace pertama di Malaysia yang mempunyai fungsi-fungsi seperti social media, anda boleh berjual beli dengan begitu mudah sekali, kini semakin ramai pengguna yang membeli melalui shopee.

Yang penting shopee ini percuma, selamat & sangat mesra pengguna! Sesiapa pun boleh berjual beli di shopee tanpa sebarang urusan yang merumitkan :) 

Shopee boleh diakses melalui website shopee.com.my atau melalui app smartphone. Serius sangat mudah! Dari peringkat student sampai lah warga emas, semua membeli di shopee! 

Kami pada awalnya hanya sekadar membeli belah di shopee, rasa seronok pula sebab barang pun murah, nak beli pun senang, pilihan barang pun ada banyak.. 

Pada awal tahun 2018 kami pun cuba-cuba letak barang di Shopee...  mana la tau ada sangkut sale.... Pada awalnya tiada sebarang jualan..  lalu kami buat beberapa split test dan uji kaji...  hasilnya... Alhamdulillah dapat hampir RM700 pada bulan Februari.. 

Dan paling seronok, urusan jualan semuanya diuruskan oleh shopee.. kita sebagai penjual tunggu dapat order dan pos barang sahaja! Kalau order dah complete tinggal withdraw je masuk dalam akaun bank. MUDAH! JIMAT MASA DAN TAK PENING KEPALA! 

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Bila dah mula dapat result kami pun buat dengan lebih SERIUS.. Alhamdulillah bulan seterusnya sales mula mencecah 5 angka pertama untuk satu akaun shopee kami! 

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Serius Ini Berita Gembira Buat Kami! Bukan Sebab Dapat 5 Angka Semata-mata, Tapi kerana... 

  • Tak perlu buat website
  • Tak perlu buat close sale melalui whatspp
  • Tak perlu run iklan Facebook ads
  • Tak perlu run iklan google adword
  • Tak perlu pening-pening cari agen tolong jual 
  • Tak perlu buat page facebook
  • Tak perlu buat ayat menjual yang panjang-panjang
  • Tak perlu susah-susah cari trafik

Bayangkan setiap bulan 5 angka masuk ke akaun shopee anda...  Anda tak nak?

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Semua urusan kami menjadi mudah dan bilangan pelanggan makin meningkat dari hari ke hari apabila kami mula mendapat rating yang bagus dari pelanggan...  

Setelah berbulan kami menjana sales yang agak lumayan dengan shopee, kami buat keputusan untuk berkongsi strategi dan teknik yang berkesan untuk menjual di Shopee! 

Boleh kata ini adalah panduan yang proven dari " NEWBIE untuk NEWBIE " 

Kami perkenalkan panduan terbaru kami untuk 2018...


"RAHSIA TEKNIK SHOPEE"

*Gambar adalah sekadar hiasan, video akan diberikan didalam group facebook vip


Apa Yang Terkandung Dalam Panduan Ini?

  • Apa yang anda patut tahu sebelum mulakan perniagaan di shopee
  • Bagaimana untuk mendapatkan idea produk apa yang hot dijual di shopee
  • Cara beli borong di shopee tanpa sebarang kos shipping 
  • Fungsi teknikal di shopee yang anda patut tahu dan guna
  • Cara apply shopee Free Shipping Program (Rebet) 
  • Apa kaedah paling berkesan untuk menjual tanpa perlu main harga
  • Strategi apa yang anda patut gunakan untuk mula mendapatkan jualan pertama
  • Bagaimana mendapatkan pelanggan yang sangat berminat dengan produk yang anda jual (Shopee Ads
  • Bagaimana nak dapatkan lebih banyak jualan selepas mendapat jualan pertama
  • Bagaimana nak kekalkan rating dan maintain sales setiap bulan 
  • Apa langkah pencegahan yang perlu dilakukan supaya akaun anda selamat dan boleh berurusan dengan shopee untuk tempoh yang lama
  • Dan banyak lagi sebenarnya info-info penting yang anda patut tahu.. 

Selain dari video anda juga akan dapat support premium dari kami.  Sebagai pembeli, anda akan dimasukkan ke dalam group khas dan boleh bertanya pelbagai soalan kepada seller shopee yang benar-benar proven dan aktif!. Kalau kami bagi video sahaja memang tak cukup sebab ada lagi info2 penting yang tiada dalam video.

Antara Feedback Pengguna.. 

"NEWBIE buat RM1000 dengan SHOPEE!"

"IKLAN kat Shopee lagi untung dari Facebook!"

"Lebih RM2000 Seminggu Dengan Shopee!"

"Baru Nak Dapat Tune Tapi Dah Buat Riban-riban!"

"Tiap-Tiap Hari Masuk Order! Tak Susah Macam FB"

"Lepas Beli panduan terus buat esoknya dapat 1st order!"

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

"Baru 2 hari run Iklan di Shopee Dah Mula Dapat Order!!"

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

"Baru umur 19 Tahun ni dah buat sales kat Shopee"

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Berapa Harga Panduan Ini Termasuk Group Support? 

Jika anda benar-benar serius mahu menjana pendapatan melalui shopee, pastinya anda tidak kisah untuk membayar berapa pun untuk panduan ini bukan? 

Kalau ikutkan kami nak letak RM250 untuk panduan ini sebab memang proven dan banyak masa yang telah kami laburkan... namun begitu, khas untuk anda sempena Ramadhan ini, kami nak bagi harga spesial iaitu serendah RM250 sahaja! 

ya RM250 sahaja untuk tutorial serta group support vip dari kami! 

Hanya sekali bayar... 

Bukan itu sahaja...  jika anda order hari ini.. kami akan bagi extra ayat closing yang terbukti telah menarik ramai pembeli..  ayat jampi ini sesuai untuk kebanyakan jenis produk! 

Kami juga berikan senarai barang apa yang anda boleh jual untuk permulaan sekiranya anda belum ada idea!

Siapa yang cepat dia dapat! 

Harga akan dinaikkan kepada RM297 pada bila-bila masa!

*Gambar adalah sekadar hiasan, video akan diberikan didalam group facebook vip


Harga Sekarang Cuma

RM250 Sahaja

Kenapa Panduan Ini Begitu Murah? 

Kami tahu anda benar-benar berminat untuk belajar sebab itu anda masih berada di halaman ini sejak tadi.. Pada masa yang sama kami juga tak mahu membebankan anda lagi dengan mengenakan bayaran yang tinggi.. 

Kami mahu lebih ramai orang untuk menjana pendapatan bersama-sama kami di Shoppe.. sebab pada kami shopee adalah platform yang paling mudah untuk hasilkan duit online, pengalaman kami selama 7 tahun meniaga online ini kali pertama kami dapat result secepat ini! 

Namun kami tak boleh janjikan anda akan peroleh hasil yang sama, boleh jadi kurang atau lebih lagi dari kami.  Apa yang pasti kami akan cuba buat yang terbaik untuk bantu anda berkenaan ecommerce.. kita juga boleh sama-sama belajar dan mana tahu pada masa akan datang kita juga boleh bekerjasama.. 

Berkenaan harga panduan, kami tak boleh janji akan kekal begini sebab sampai satu tahap kami terpaksa korbankan banyak masa untuk bantu lagi ramai orang maka kami terpaksa naikkan harga sehingga RM300 pada masa akan datang. 

Kami yang newbie pun boleh buat lebih dari RM40k kurang dari 4 bulan takkan anda pun tak boleh?

 

*Disclaimer: Results may vary based on the individual

Jangan Tangguh Lagi Atau Anda Akan Rugi.. 

RM250 Sahaja

Seperti yang kita sudah sedia maklum, dahulu bukan main senang lagi menjual di Facebook, kini tidak lagi.. begitu juga dengan shopee.. di shopee sudah ramai orang mula menjual tapi tak ramai yang ada strategi yang betul untuk menjual.

Jika anda tunggu dan tunggu sampai bila-bila pun anda akan terus berada di tempat yang sama sampai bila-bila. Orang lain dah sampai bulan... kita masih dok termenung... 

Mula bina kedai anda di shopee sekarang, kumpul dan dapatkan ramai pelanggan! Sebelum pesaing makin bertabah ramai.. Gunakan sahaja teknik yang kami tunjukkan.  lagi ramai pelanggan yang membeli dengan anda lagi mudah anda menghasilkan jualan di shopee..  

Jaga diri & selamat berjaya!

Zyan, Fendy & Raizan

Email :  Zyanqa@gmail.com

Contact Number : 0178715112

P.S :  Bayangkan 2 minggu dari sekarang , anda mempunyai online shop di shopee yang menerima order tak henti-henti sehingga cecah RM1000 sehari,  anda hanya perlu kira order dan pos barang selebihnya shopee yang uruskan.

Anda lebih bebas menguruskan masa dan perkara lain yang lebih penting. Hasil dari shopee mungkin anda boleh guna untuk majukan bisnes anda yang lain atau apa sahaja. 

Masih ragu-ragu? 

P.S.S : Kami berani jamin kaedah ini yang paling pantas pernah kami lalui untuk jana extra income online, namun kami tak berani jamin yang teknik ini akan berkesan jika anda lambat ambil tindakan sekarang...  

Semakin lama semakin ramai orang akan dapatkan panduan ini dan akan menggunakan teknik dan cara yang sama...  Tempah sekarang! 

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.